Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije iznenađenje

Novi igrač Dinama na Kantridi: 'Želim igrati za Rijeku'

Andrej Kramarić iz Dinama je potjeran, ali i ovaj je put tu – Rijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se kako će još jedan nogometaš Dinama završiti u Rijeci. Andrej Kramarić odradio je prvu rundu pregovora na Kantridi nakon što je dobio slobodne ruke u svom matičnom klubu.

Podsjetimo, nakon što je pred pripadnicima sedme sile u Koprivnici upitao Zorana Mamića zašto se na njega ne računa, u klubu su poručili kako ne trebaju igrače koji ne znaju procijeniti težinu situacije, vrijeme i način za postavljanje takvih zahtjeva.

''Volio bih prijeći u Rijeku. Započeli smo ozbiljne pregovore i nadam se da ću potpisati u sljedećih nekoliko dana'', prenose Sportske novosti izjavu Kramarića pri napuštanju prostorija HNK Rijeka.

Ukoliko Andrej Kramarić uistinu potpiše za Rijeku, bit će još jedan iz serije nogometaša s Maksimira koji će preseliti na Kvarner. Prije njega iz pravca Zagreba stigli su Alispahić, Pokrivač, Tomečak, Krstanović (Dinamo) te Maleš i Boras (Lokomotiva).

Da li to znači da Leon Benko sigurno napušta Rijeku, vidjet ćemo uskoro...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider