Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije čišćenje nego selekcija

'Neću izigravati policajca, nisam im ja ni mama ni tata!'

Pred utakmicu sa Šibenikom Krasimir Balakov najavio je da prvi put otkad je za kormilom Hajduka igrači neće ići u karantenu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Ja neću ovdje izigravati policajca. Nisam im ja ni mama ni tata, sve su to igrači pod profesionalnim ugovorom, znaju koji je njihov posao i kako se trebaju ponašati. Imaju vremena za sve samo ga trebaju pravilno rasporediti“, kazao je Balakov, a prenosi Dalmacija News.

Balakov protiv Šibenika neće imati na raspolaganju Jamesa, Brkljaču, Milićevića, Vejića i Maloču, a još nije sasvim jasno hoće li Inoha biti spreman. Nakon udaljavanja iz momčadi Trebotića, Glumca i Tičinovića, bugarski stručnjak iz juniora je povukao Radoševića, Milića i Barišića.

„Ovo što se dogodilo s trojicom igrača nije čišćenje nego selekcija. Njih trojica imaju svoju kvalitetu, ali ja sam tako odlučio. To što imamo moramo najbolje iskoristiti“, ističe Balakov i od svojih igrača traži profesionalni pristup utakmici s posrnulim Šibenikom.

„Dok sam ja trener Hajduka, želim da svi igrači ginu na teren, pa makar igrali protiv kadeta. Protiv Zagreba je bilo loše vrijeme, ali igrači su se borili, imali su želju za pobjedom . To je osnova svega“, zaključio je Balakov.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider