Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Nastavak sapunice: Bokšića optužuje i dostavljač pizze!

Na izvanrednoj Dinamovoj press konferenciji pojavila se i nova osoba koja optužuje UEFA-inog istražitelja!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je na jutrošnjoj izvanrednoj press konferenciji doveo bivšeg vlasnika hotela u Crikvenici Roberta Palića koji je optužio istražitelja UEFA-e Robina Bokšića da mu je ostao dužan 1.200 eura za smještaj u hotelu prošle godine u kolovozu. Odmah nakon presice javio se Bokšić i demantirao njegove optužbe.

>> Teatar apsurda: Javio se i Bokšić koji demantira Mamićevog 'spasitelja'

>> U Dinamu 'razotkrili' UEFA-ina istražitelja: Prevarant i lažov!

No, na novoj izvanrednoj presici, večeras, pojavio se i stanoviti Mario Minga, dostavljač pizze, kojeg je Bokšić navodno također prevario za pet tisuća kuna.

'Taj čovjek je prevarant koji mi je uništio život. Obećao je meni posao u HEP-u a curi u HAC-u. Dali smo otkaze, a njemu osobne iskaznice i pet tisuća kuna. Kleo se djecom da je to sigurno, a potom ga više nisam ni vidio', započeo je Minga i rekao kako ga je prijavio policiji 11. rujna prošle godine, piše Večernji list.

'Osobno sam njega i neku srpsku pevaljku doveo kod Palića u hotel. Pokupio se bez da je išta platio. Ima još puno dečkiju za koje znam da ih je prevario samo se boje u javnost, imaju ženu i djecu.'

'Osobno sam mu podizao listiće od 59 tisuća kuna, a moj bratić vodio ga je po Vinkovcima po kladionicama gdje je uplaćivao po 200 kn, 6400 po svakom listiću. Javio mi je i za Kongsvinger - Alta, ali nisam stigao uplatiti jer sam imao dostavu.'

Ipak, Minga je uspio zaraditi od 'sigurne dojave'. Tako mu je, kaže, Bokšić javio da će Rennes pobijediti Genou u gostima što se i dogodilo. Minga je na kraju zaključio 'kako je svjestan da je davanje mita za sređivanje posla kazneno djelo, ali da je spreman snositi odgovornost, ali da je htio i prokazati čovjeka koji je prevarant'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider