Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Policija nadzire Funcute

Napeta situacija u Šibeniku: Bijesni navijači razbili kafić direktora kluba!

Pripadnici navijačke skupine Funcuti prosvjedovali su zbog ispadanja Šibenika u 3. ligu...

Navijači NK Šibenik u centru su grada izvjesili transparente u znak protesta što je njihov klub izbačen u 3. ligu. Naime, Šibenik nije ishodio licenciju HNS-a za nastup u Drugoj ligi zbog golemih dugovanja bivšim nogometašima i državi. Navijači okrivljuju čelnike šibenskog kluba za katastrofalnu financijsku situaciju u kojoj se našao Šibenik.

Policija nadzire situaciju, a za sada nema većih sukoba.
Bijesni Funcuti verbalno su napali predsjednika kluba Gorana Pauka i bivšeg direktora Marka Karadžolu, kojem su stolcima u potpunosti razbili stakla na kafiću, ali i predsjednika županijskog HDZ-a Antu Kulušiću, koji obnaša i visoke funkcije u Hrvatskom nogometnom savezu. Čula su se i neukusna skandiranja na račun HNS-a i njegovih čelnika. 

„Očito je da je politika umiješala svoje prste u ovo što se događa s našim klubom i zato pozivam one prave Funcute da ostanu pravi. Apsolutno podržavam pravo navijača na prosvjed i oni imaju razloga biti frustrirani, ali svoje nezadovoljstvo trebaju usmjeriti prema onima koji donose odluke, a ne prema ljudima koji krvare za klub. HNK Šibenik je u preoblikovanju, ima poseban status i učinit ćemo sve da se vratimo u viši rang natjecanja“, kazao je Goran Pauk, a prenosi Šibenik.in

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider