Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sukob među sobom i s policijom

Nakon pobjede Hajduka, Torcida divljala po Tomislavgradu

Hajduk je lijepom igrom i visokom pobjedom otvorio novu sezonu. Za Torcidu se epitet "lijepo" sigurno ne može upotrijebiti za njihovo gostovanje u Tomislavgradu.

Vrući splitski navijači prvo su se na poluvremenu sukobili međusobno. U intervenciju je krenula specijalna policija, a kada su shvatili da im se približavaju "omraženi" plavci, sav su bijes sa međusobno sukoba usmjerili prema ljudima s pendrecima.

>> Hajduk krenuo furiozno: Četiri 'komada' Lendrića i 'eurogol' Vukovića!

Tako su ih zasuli kamenjem, bocama, bakljama, svime što im se našlo pod rukom... Situacija je nakon nekoliko mučnih minuta ipak smirena, a najžešći su privedeni.

No, onda se šou neodgovornih Torcidinih pojedinaca nastavio u samom gradu. Uletjeli su u kafić HardsRock i krenuli ga demolirati te tući goste koji su se zatekli u njemu. Nakon toga su se neredi preselili na ulicu gdje se sa skupinom Torcide opet obračunavala interventna policija. Završni račun incidenta bio je demolirani kafić, 10-ak privedenih torcidaša i nekoliko razbijenih glava, izvještava portal tomislavcity.com. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati