Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Milin se 'ponudio' Žužulu

Mršiću prijeti 'cipela': Možda bi i žene bolje reagirale od mojih igrača!

Split je u Parku mladeži iznenađujuće izgubio od Zadra, čime je dovedena u pitanje trenerska pozicija Stanka Mršića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Split je katastrofalno krenuo u novu sezonu. „Crveni“ su najavljivali borbu s Dinamom za naslov prvaka, a nakon pet odigranih kola imaju tek četiri boda na kontu. Poraz od Zadra ozbiljno je zatresao klupu Stanka Mršića.

>> Šokantan poraz Splita: Zadar slavio u Parku mladeži!

„Ako sam ja problem, to je onda najmanji problem“, odgovorio je trener Splita na pitanje boji li se reakcije predsjednika Slavena Žužula.
„Teško je bilo što reći nakon ovakvog poraza. Potvrdilo se da pobjeđuje momčad, a ne pojedinci“, procijedio je kroz zube vidno nezadovoljni Mršić nakon utakmice, a onda je „sasuo“ sve što mu leži na duši:

„Nemamo veznih igrača koji donose prevagu, zadnja linija ne može spriječiti najjednostavniju akciju. U nekim situacijama bi možda i žene bolje reagirale od njih. Neki ne zaslužuju biti ovdje, možda sam kriv što im dajem šanse a oni nikako da nešto odigraju“, ljutito je zborio Mršić, a prenosi Dalmacija News.

Trener Zadra Ferdo Milin nadovezao se na Mršićevo izlaganje s rečenicom koja se nekima u Parku mladeži neće svidjeti.
„Stoperska linija Splita ne razmišlja, zato sam stavio gore trojicu igrača, tražio sam da se dupliraju Rebić i Belle. Da smo ih pustili da se razmašu preko krila, vjerojatno bi nas ubili. Pustili smo zadnju liniju da vodi igru i tu smo najviše pogodili“, prokomentirao je Milin svoj taktički plan.

Ne znamo kako je Mršić shvatio ovu Milinovu taktičku disertaciju, ali nama se čini da dobar dio kritike ide na njegov račun. Možda Milin "pikira" na Mršićevo mjesto? 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider