Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"
Nogomet
Sudi protiv Lokomotive

Mobilizacija na Poljudu: Nakon dvije godine stiže Bruno Marić

U Hajduku su doznali da će im na utakmici s Lokomotivom pravdu dijeliti - Bruno Marić.

U subotu od 19:00 na Poljudu se igra derbi 14. kola HNL-a, u kojem će vodeći Hajduk ugostiti četvrtoplasiranu Lokomotivu. Budući da je Hajduk trijumfom u Kranjčevićevoj protiv Hrvatskog dragovoljca izbio na vrh HNL-a u ovoj fazi sezone prvi put poslije 2005., za očekivati je da će poljudske tribine biti odlično popunjene.

>> Hajdukovi junaci iz sjene: 'Kod nas nema zvijezda, klub je ispred svih'

Hajduk će juriti tri boda kojima bi ostao na prvom mjestu, a nakon što su doznali tko će im suditi, na svom Facebooku objavili su prvo screenshot sa službene stranice Udruge prvoligaša, a zatim i na svojoj službenoj stranici obavijest s naslovom "Bruno Marić i Saša Fegeš ponovno sude Hajduku".

Posljednji put ovaj je dvojac sudio Hajduku prije više od dvije godine. U gradskom derbiju sa Splitom u Parku mladeži Hajduk je tada vrlo grubo oštećen. Umjesto jedanaesterca zbog prekršaja Križanca nad Ahmadom Sharbinijem, Bruno Marić je u prvom poluvremenu dosudio prekršaj u napadu Hajdukovom centarforu.

Maleš krenuo u akciju nakon teškog previda pomoćnika iz Nedelišća

Kulminacija se dogodila u posljednim minutama, kada je pomoćni sudac Saša Fegeš signalizirao nepostojeće zaleđe Ivanu Lendriću. Marić je bio udaljen od mjesta događaja i nije mogao vidjeti je li se radilo o nedozvoljenoj poziciji te je prihvatio sugestiju svog pomoćnika.

Ta odluka posve je razjarila čelnike, igrače i navijače Hajduka koji Marića blago rečeno ne vole, a poslije te utakmice Hrvoje Maleš se odlučio javiti istražiteljima USKOK-a kako bi raskrinkao nečasne radnje u sudačkoj organizaciji. Tri mjeseca kasnije uhićeni su Željko Širić i Stjepan Djedović, kojima se sudi za primanje mita.

Kako će završiti subotnji okršaj Hajduka i Lokomotive?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider