Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrdio da odlazi

Migliore otkrio Argentincima zašto napušta Dinamo

Trener Dinama Kruno Jurčić više nema dvojbi i može u potragu za novim vratarom - Pablo Migliore potvrdio je da želi napustiti Hrvatsku!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U intervjuu za argentinsku televiziju TyC Sports, Pablo Migliore djelomično je otkrio razloge zbog kojih odlazi iz Dinama.

Nakon što se 'zakačio' s Jurčićem i napustio trening sa sinom, više se nije vratio. Zatražio je raskid ugovora te odlučio reći definitivno zbogom.

U trenucima dok su 'modri' igrali s Florom gostovao je na jednoj argentinskoj televiziji...

''Ne osjećam se ugodno u Hrvatskoj. Svaki dan mi je sve teže i teže. Dinamu ništa ne zamjeram, zahvalio bih se klubu, ali meni je potrebna obitelj. Puno mi nedostaje otac koji je lošeg zdravlja i čini mi se da je tako daleko od mene'', rekao je Migliore te nadodao:

''Razgovarao sam s ocem, pokušao me odgovoriti od svega, ali u glavi nikad nisam ni napustio Argentinu. Ne znam je li ovo dobra odluka, vrijeme će pokazati.''

>> Šok u Maksimiru: Migliore zatražio raskid ugovora s Dinamom!

Migliore je bio kontroverzan i prije nego što je došao u Zagreb. Proveo je nekoliko mjeseci u zatvoru zbog navodnog sudjelovanja u prikrivanju ubojstva pa se njegov dolazak ovdje tumačio i kao bijeg od daljnjeg procesuiranja u domovini. Istraga oko ubojstva kojeg je počinio njegov prijatelj još traje i moguće su daljnje kaznene sankcije prema vrataru.

Kako god bilo, Miglioreova avantura u Dinamu je završena. To je potvrdio i sam igrač. Teško bi bilo očekivati nekakav zaokret i ostanak vratara koji se očito nikad nije ni pronašao u modroj svlačionici... (V.H. / VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider