Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obojica zadovoljni

Migliore oduševio Jurčića, Tudor nasmijao novinare!

Hajduk je izgubio od Dinama u Superkupu nakon jedanaesteraca, no Igor Tudor doimao se prilično zadovoljnim.

"Nezadovoljan sam rezultatom, ali svime ostalim sam prezadovoljan. Došli smo ovdje s iznimno mladom momčadi. Okrećemo se našoj drugoj stvarnosti. Pokazalo se da i s takvim kadrom možemo biti dobri. Dinamo je imao izglednije šanse za pogodak, ali i mi smo pokazali dosta toga, kako u igri s loptom tako i bez nje", zborio je Tudor.

>> VIDEO: Dinamo osvojio Superkup, pogledajte kako je 'El Loco' izludio Bijele!

Trener Dinama Kruno Jurčić također je iskazao zadovoljstvo viđenim: "Igrale su momčadi koje žele igrati nogomet. Zadovoljan sam s puno stvari u mojoj momčadi. Nisam zadovoljan s detaljima, a to je realizacija. Imali smo osam-devet jako dobrih šansi, a Hajduk samo jednu kada je naš igrač dodao onu loptu. Imali smo izvanredno dobru pripremnu utakmicu, pobijedili smo Hajduk, osvojili trofej. Sve u svemu jako dobro“, kazao je Jurčić koji isprva nije želio nikoga posebno istaknuti:

'Migliore je reagirao fenomenalno'

"Svi igrači su dali veliki doprinos. Igrači su jako umorni od napornih priprema, stoga je štekala završnica. Moram istaknuti kako je Migliore fenomenalno reagirao na svaku loptu. Naš vratar dao je sigurnost momčadi."

Hoće li mladost i neiskustvo biti najveći minus Bijelih u predstojećoj sezoni i na čemu će Igor Tudor najviše raditi?

"Neiskustvo je uvijek veliki minus, ali situacija je takva... Radit ćemo na svemu, da budemo što bolji iz utakmice u utakmicu", kazao je Tudor.

Zašto Šime Vrsaljko nije bio u sastavu Modrih?

"Dobio je virozu. Imao je nekih problema s leđima, pa ga nismo htjeli forsirati", objasnio je Jurčić.

Na koliko je postotaka trenutačno Dinamo od igre koju želi trener Jurčić?

"Teško je to reći. Mi želimo biti na vrhuncu forme u 3. pretkolu kvalifikacija koje nam donosi Europu. Dakle, ima vremena, dobro je da se stvaraju šanse, da postoji automatizam, a sve drugo će doći", nada se Jurčić.

Zašto je kapetan Maloča ostao na klupi, a Vuković u Splitu?

"Maloča je bio na klupi, ali to ne znači da neće igrati u sljedećoj utakmici. Ivan Vuković ostao je u Splitu iz razloga što su drugi išli na put", lakonski je objasnio Tudor nasmijavši svojim komentarom prisutne novinare.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider