Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opovrgnuo optužbe

Medić se nakon dva tjedna napokon oglasio: Nisam udario Celiščaka!

Nakon optužbi za udaranje njegovo igrača, Medić je dugo šutio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik NK Zagreba Dražen Medić poslao je medijima priopćenje u kojem reagira na optužbe igrača Vedrana Celiščaka. Medić ga je po igračevoj priči prije Božića pozvao u svoj ured na razgovor gdje se dogodio incident. Navodno ga je udario nakon čega je Celiščak završio u bolnici.

>> Predsjednik ga udario u lice i divljački povukao za uho?!

Medić nije iznosio svoju stranu priče, sve dosad. Njegovo priopćenje donosimo u cijelosti:

''Glede nemilog i iskonstruiranog događaja koji se odigrao ne mojom krivnjom na medijskoj sceni sa igračem Vedranom Celiščakom želim istaći.

Nije istina niti postoji bilo kakav dokaz da sam bilo čime prekoračio kriterije odgovornog ponašanja i bilo što napravio od navedenog, a kamoli zlostavljao ili upotrijebio silu nad 29-godišnjim sportašem u naponu snage Vedranom Celiščakom. Svoj sam posao uvijek obavljao časno i pošteno.

Stoga Vam želim naglasiti da smo glede navedenih nemilih događaja i prekoračenja ovlasti prijavili Hrvatskoj odvjetničkoj komori odvjetnika Časlava Žaju i isto tako prijavili igrača Vedrana Celiščaka disciplinskoj komisiji HNS-a i proveli disciplinski postupak unutar NK Zagreb-a i prepustili da kao i uvijek do sada, institucije Republike Hrvatske rješavaju nastale probleme.

Dragi prijatelji, moram reći da sam od prvoga dana, prije osam godina, od kako sam stupio na mjesto predsjednika NK Zagreb suočen s gotovo bezizlaznom situacijom kako sportskom tako i financijskom. Dug od 70.000.000,00 kn smo sanirali isključivo iz vlastitih sredstava prodajom igrača, gdje smo bili primorani na 24-satni rad zanemarujući vlastitu obitelj i svoje zdravlje samo iz jedne želje i potrebe, da NK Zagreb približimo europskim standardima što smo uvelike uspjeli kako kampom Zagrebello tako organizacijom i strukturom unutar kluba, a što je rezultiralo time da i u današnjim uvjetima svi igrači sa potpisanim ugovorima i djelatnici NK Zagreb-a uredno i na vrijeme primaju plaću.

Napominjem da radimo u skladu sa zakonima i propisima Republike Hrvatske kao i institucionalnim rješavanjem svih problema i situacija koje se javljaju u vođenju kluba, bez obzira koliko to bilo teško znajući da je u ovim i prošlim vremenima nogomet izvrgnut raznoraznim utjecajima i primitivizmima.

Na kraju, svim sportašima, djelatnicima u sportu i iskrenim prijateljima sporta srdačan pozdrav.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider