Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi sukob

Masovna tučnjava na Borongaju: U obračunu BBB-a letjeli kamenje i baklje!

Žestoka tučnjava dogodila se oko 19 sati u Zagrebu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Borongaju je u masovnom obračunu sudjelovalo nekoliko desetaka osoba, za koje se pretpostavlja da su pripadnici zaraćenih frakcija Bad Blue Boysa.

Drugi je to obračun na Borongaju unutar nekoliko dana. Upravo se u tom zagrebačkom kvartu dogodio sukob između BBB-a s Istoka Maksimira, inače žestokih protivnika Zdravka Mamića, i navijača sa Sjevera, od kojih su mnogi donedavno dijelili istočnu tribinu sa sadašnjim neprijateljima. U tom su obračunu ovi potonji izvukli deblji kraj.

Nekoliko dana kasnije novi je sukob potrajao, sudionici su koristili kamenja i baklje, a policija je na mjesto događaja došla oko 19:30 i počela hvatati izgrednike, koji su se razbježali po okolnim kvartovima.

Inače, u nedjelju ujutro nedaleko Borongaja, na Ravnicama, počeo je i nekoliko sati trajao malonogometni turnir u organizaciji Bad Blue Boysa.

"Na mjesto događaja odmah je bilo upućeno više policijskih službenika koji su nakon kraćeg vremena uspostavili javni red i mir te u službene prostorije priveli ukupno 17 osoba, od čega tri maloljetnika, kojom prilikom su prema četiri osobe, zbog sprječavanja bijega i savladavanja otpora, uporabljena sredstva prisile – tjelesna snaga i sredstva za vezivanje", navodi policija u službenom izvješću.

Dodaju da je u tučnjavi ozlijeđeno troje maloljetnika te da je oštećen jedan kafić i policijsko vozilo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider