Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Promjene ili opet isto?

Marković nije htio o Štimcu, Sinovčić poručio: Na zimu nova 'frka' ako...

Uoči skupštine, sad već bivši predsjednik HNS-a, 'zacrvenio' se na pitanje o Igoru Štimacu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vlatko Marković odlazi onakav kakvog ćemo ga i pamtiti. Prije same skupštine kratko se obratio sedmoj sili. Na upit o novom izborniku i velikom neprijatelju Igoru Štimcu je rekao:

''Nemam pojma niti me zanima. Nemam mišljenje o njemu. Bilića će biti teško zamijeniti, on je vrhunski intelektualac.''

Kako biste ocijenili vašu vladavinu?

''Dovoljno je da pogledate gdje smo bili onda, a gdje smo sad'', rekao je Marković i poručio kako ne žali ni za čim te kako ništa nije mogao bolje uraditi.

Što mislite o vašem nasljedniku?

''Bivši sjajan igrač i vrhunski intelektualac. Siguran sam da će biti pravi na toj poziciji'', rekao je o Šukeru te poručio kako mu ništa neobavljenog posla ne ostavlja, jer...

''Ništa ja nikome ne ostavljam.''

I Reno Sinovčić je dao svoje mišljenje uoči skupštine. Bio je jasan za one koji poznaju trenutno stanje u hrvatskom nogometu.

''Glasat ću za Šukera. Dajem mu svoj glas u dobroj vjeri. Nadam se da će se uspjeti othrvati znate komu, a ako ne uspije, na zimu ćete imati već novu frku'', poručio je Sinovčić.

Slično je rekao i nakon skupštine.

''Dajmo Šukeru šansu da nešto promijeni. On mora srušiti Berlinski zid između hrvatskog sjevera i juga. Ne smije postati igračka Zdravka Mamića.''

Mnogi misle kako će Davor Šuker biti samo marioneta Zdravka Mamića koji će preko izvršnog predsjednika Damira Vrbanovića voditi domaći nogomet, ali treba Šukeru dati šansu da korijenito promjeni 'bolesni' hrvatski nogomet.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider