Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napad na Ligu prvaka

Maminjo u ofenzivi: Vrsaljko napušta Dinamo, ali stiže zamjena!

„Modri“ su u četvrtak ujutro krenuli na prvi dio slovenskih priprema na Roglu. Momčad Dinama će u Sloveniji biti sedam dana, a nije isključen dolazak još kojeg pojačanja...

Trener Krunoslav Jurčić nakon uvodnog zagrebačkog dijela priprema, koji je odradio s manjim brojem igrača, na Roglu je danas poveo 18 igrača i 3 vratara. Momčadi će se u petak priključiti Šimunić, u subotu Fernandes, a 25. dolazi El Soudani.

>> Halo Mamić: Milan nudi Dinamu 15 milijuna eura za Alena Halilovića?

>> Jurčić već traži alibi, a ima Sammira: Bio je najbolji protiv Škota!

„Ciljevi su uvijek veliki, mi ih čak ne postavljamo, postavlja ih javnost. Dinamo je već dvije godine u Ligi prvaka i uvijek se nadamo da ćemo nastaviti takav intenzitet. O prvenstvu se više gotovo i ne priča, iako to uvijek treba potvrđivati", kaže Jurčić.

Neizbježno pitanje bilo je i dolazak novog mogućeg pojačanja na mjestu desnog bočnog Ivo Pinta, 23-godišnjeg desnog bočnog igrača portugalskog Rio Avea, koji je prošle sezone igrao na posudbi u rumunjskom Cluju.

„Mi imamo svojeg desnog bočnog, sad bi bilo neozbiljno s moje strane reći da se Pinto spominje, a da se u tom kontekstu ne spominje i Šime Vrsaljko. Jer, vjerojatno je to uvjetovano jedno sa drugim“, kaže Jurčić, a prema našim informacijama Vrsaljko je vrlo blizu odlaska s Maksimira pa su čelnici Dinama krenuli u potragu za njegovim nasljednikom.

"Modri" će na Rogli u idućih sedam dana odraditi bazične pripreme.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider