Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponovno protiv Belupa

Mamić uoči polufinala Kupa: Zna se naš cilj i želja

Isti protivnici, drugo natjecanje. Tako bismo mogli opisati prvu utakmicu polufinala Kupa u kojoj Dinamo u srijedu gostuje kod Slaven Belupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan uoči utakmice trener 'modrih' Zoran Mamić jasno je rekao kako idu po novu pobjedu, ali i bio oprezan jer Kup uvijek nosi određenu opasnost.

''Pred nama je utakmica polufinala Kupa, a zna se da je naš cilj i želja osvojiti Kup. Svjesni smo specifičnosti koje u cijelom svijetu nose utakmice u Kupu te zbog toga susretu prilazimo maksimalno ozbiljno'', rekao je Mamić za službenu Dinamovu stranicu.

Naravno, nakon sjajne igre i uvjerljivih 6:1 prije samo nekoliko dana u prvenstvu domaćin će biti posebno motiviran.

''Svjesni smo da možda ono što je Slaven pokazao u subotu nije njihova realna snaga, ali u trenutačno su u takvom stanju, no ne bih previše pričao o Slavenu jer ne živim s njima svaki dan pa nema smisla 'pametovati'. Činjenica je da smo u subotu bili dobri i da je to smjer u kojem želimo ići, a naravno da želimo i možemo biti još bolji'', kaže trener pa dodaje:

''Mi se koncentriramo na svoju igru i želimo biti na istom nivou kao u toj utakmici ako ne i višem.''

Prva utakmica polufinala Kupa igra se u Koprivnici od 17 sati, a modri na susret putuju na dan utakmice.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider