Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi gaf Dinamovog čelnika

Mamić uletio među novinare: Leko, prekidaj intervju. Ovo ovako više ne može!

Izvršni predsjednik Dinama potužio se novinarima da postavljaju premalo pitanja igračima…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić predstavio je tri velika ovoljetna pojačanja 'modrih' Jerka Leku, Ivana Krstanovića i Mehmeda Alispahića.

>> Brezovec i Mesarić 'otpadnici', Sammir još u Brazilu!

>> Stigle nove sjedalice: Ovaj put za otvoreni stadion!

Prvi je riječ uzeo najstariji među njima, Jerko Leko:

"Vratio sam se nakon devet godina. Osjetio sam želju da sada mogu napraviti veliku stvar u Dinamu. Mislim da imamo priliku napraviti nešto veliko. Ja sam ambiciozan i spreman za rad!“

Krstanović je istakao kako je presretan dolaskom u Dinamo:

"Oduvijek sam maštao da igram u Dinamu. Nadam se da ću opravdati povjerenje i da ćemo napraviti veliki rezultat.“

Alispahić je kratko utvrdio:

"Zimus je bilo pitanje gdje ću nastaviti karijeru. Odlučio sam se za Dinamo. Želio sam biti dio ovog velikog projekta“.

Hoće li uskoro aterirati na Maksimir 'stoper kapitalac', pitali smo Zorana Mamića.

"Vjerujem da hoće do kraja tjedna. Kada bude nešto konkretno, dobit ćete informaciju.“

Josip Brezovec nije se pojavio na današnjoj prozivci?

"Brezovec zbog smrtnog slučaja ima slobodno. I Sammir ima slobodno. Brezovec je u razgovorima sa Slaven Belupom. Ima dozvolu kluba da ode ako se dogovori sa Slavenom. Ne bi išao na posudbu, bio bi to transfer“, otkrio je Mamić.

Ima li što novo s Domagojom Vidom?

"Ne krijemo da smo i sa njime u kontaktu. Imamo tri opcije na poziciji stopera, ali još uvijek ne znamo ništa konkretno“, ponovio je Mamić.

I tu je službeni dio presice završio. Prešlo se na solo intervjue s igračima. Taman kad smo bili pri kraju razgovora s Lekom u Plavi salon uletio je izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić.

"Leko, prekidaj intervju. Ovo ovako više ne može“, dobacio je u prolazu Maminjo. Već smo pomislili da nas očekuje novi 'show by ZM'.

"Ovo nije uredu što nam radite. Serviramo vam Leku, Krstanovića i Alispahića, tri velika igrača, a vi nemate ni jedno pitanje. Kakva je to vrsta novinarstva?“ sa dramaturškom stankom upitao je prisutne novinare, pa nastavio:

"To je poniženje kluba. Kako će nam doći navijači kad ništa ne pitate igrače. Ne znam što bih rekao. Ovako imamo situaciju da imamo presicu nakon presice. Ako želite da radimo stojeći, radit ćemo. Nije mi namjera da vas napadam. Mi moramo surađivati. Ima li smisla ovo što sam rekao?“, upitao je novinare Mamić. Na nečiju konstataciju da novinari moraju imati različite tekstove kako sve skupa ne bi bilo dosadno, Mamić je odgovorio:

"Moj je prijedlog da se dogovorimo, pa da znamo što i kako dalje. Ne znam što da više kažem, ne znam kako da vas zadovoljimo“, tužnim glasom zaključio je Mamić svoje izlaganje i žustrim korakom napustio Plavi salon.

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati