Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Mamić ugasio mobitel: Tko će zamijeniti Vahu? Nameće se jedno ime!

Zlatko Kranjčar decidirano je odbio mogućnost da napusti crnogorsku reprezentaciju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mobilni telefon izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića utihnuo je. Maminjo se ne javlja na pozive novinara. Zna da je pitanje samo jedno: ostaje li ili odlazi Vahid Halilhodžić? Mamić je sinoć „urbi et orbi“ postavio ultimatum Vahi da se mora izjasniti do četvrtka. Odgovor još nije poznat, a nije poznato ni jesu li se Vaha i Mamić u srijedu našli u prostorijama kluba.

>> Mamić za GOL.hr: Hvala Vahi, ali tolerirat ćemo ga još dva dana!

I Vaha je danas bio zakopčan do grla. Trening je odradio u poprilično nervoznom raspoloženju. U jednom trenutku ljutito je nabio loptu „u kukuruze“ nakon što njegovi puleni nisu odradili jednu vježbu na zadovoljavajući način. Kasnije se smirio, samo je nijemo promatrao ostatak treninga.

Uzgred rečeno, Sammir opet ima problema s Ahilovom tetivom. Sinoć je osjetio bolove, pa je danas bio na tretmanu. Zanijemila je i svlačionica. Nitko od igrača ne želi komentirati trenutačnu „pat situaciju“ na relaciji Uprava – trener. Novinarima u takvim situacijama ne preostaje ništa drugo nego da spekuliraju i razrađuju moguće scenarije.

Ako Vaha sutra kaže ne, pitanje je tko će doći na njegovo mjesto?

Iako su njegovi odnosi sa Zdravkom Mamićem u totalnom zatopljenju, Zlatko Kranjčar sinoć je decidirano odbio mogućnost da zamijeni Vahu na klupi „modrih“.

„Jednog dana bih se mogao vratiti u Dinamo. U ovom trenutku ne razmišljam na taj način. Možda u klubu razmišljaju, ali ja ne. Ja sam u crnogorskoj reprezentaciji gdje moram završiti posao. Moj moralni i profesionalni karakter ne dozvoljava mi da me neka ponuda odvede na drugu stranu. Želim odraditi ciklus kvalifikacija do kraja. Znači, svi mogu biti mirni koji pikiraju na Dinamovu klupu. Neka se slobodno kandidiraju, neće imati u meni konkurenta“, kazao je Kranjčar, a na pitanje jesu li ga iz Dinama već kontaktirali, odgovorio je:

„Nisu. Ne bi bilo ni profesionalno i moralno. Mislim da to ljudi u klubu već znaju, a ja se isto tako ponašam. To je moj odgovor.“

Dakle, Cico nije opcija, ali tko onda jeste? Nameće se jedno ime - Josip Kuže! Trenutačno je na klupi albanske reprezentacije s kojom postiže zapažene rezultate, ali teško je očekivati da bi se Albanija mogla plasirati na Euro, pa nije nemoguće da Kuže prihvati Mamićevu ponudu.

Nekim posljednjim izjavama Kuže je dao naslutiti kako bi se mogao uskoro vratiti u Dinamo, ali pitanje je je li baš spreman sjesti na „najvruću stolicu“ odmah nakon eventualne „abdikacije“ Vahe?

Kuže se sinoć izgubio u gomili poput magle. U jednom trenutku smo ga vidjeli, pokušali smo ga pronaći, no nismo uspjeli. Ne kažemo da jeste, ali kao da je ciljano izbjegao novinare. Jer, logično je da bi se našao u nezgodnoj situaciji kada bismo mu postavili to pitanje. Vaha je, ipak, još uvijek u sedlu. Ali, možda se nešto kuha. Indicije postoje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider