Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Danas pada odluka

Mamić sprema bombu: Hoće li biti jako ime ili opet...?

U Dinamu će danas objaviti veliku vijest. Što to sprema Zdravko Mamić?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stiže li novi trener na Maksimir ili neko veliko pojačanje, saznat ćemo tijekom dana. Zdravko Mamić najavio je bombu za ponedjeljak. U 18 sati se na Maksimiru sastaje Izvršni odbor Dinama koji bi trebao donijeti odluku o novom treneru.

Kao najveći kandidati spominju se Nijemac Thomas Schaaf i Bugarin Ivajlo Petev. Bivši treneri Werdera i Ludogoreca nisu jedini kandidati. Neka se imena sigurno taje, a ne mora značiti ni da će Mamić ostati pri odluci oko dovođenja stranca na klupu.

Spominjani Niko Kovač vjerojatno neće u Dinamo, a Tomislav Ivković i njegovo preseljenje iz Lokomotive u Dinamo sigurno ne bi bila nikakva 'bomba'. Baš kao niti jedan domaći trener.

Spominje se i ime Branka Ivankovića, što bi bio njegov treći povratak na Maksimir i priča slična Jurčićevoj.

Nije isključeno ni novo veliko pojačanje u rangu Soudanija i Fernandesa. Dinamo treba nekoga na stoperskoj poziciji, jer Addy očito nije 'taj'. Jako ime u obrani dalo bi Modrima dimenziju više u borbi za 'euro proljeće' nakon 44 godine.

Više ćemo znati tijekom dana, a razvoj situacije pratite na GOL.hr...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider