Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na korak od Dinama

Ovo bi trebao biti novi Mamićev 'kapitalac'

Kako se HNL sezona bliži kraju u Dinamu su se već okrenuli rekonstrukciji momčadi za sljedeću sezonu, u kojoj će ponovno cilj biti ulazak u Ligu prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako je iz Maksimira stigla informacija kako je Zoran Mamić pronašao prvo pojačanje. Radi se o napadaču Mainza Nigerijcu Anthonyju Ujahu na posudbi u Kölnu , a posao oko njegovog dovođenja trebao bi se zgotoviti ovih dana, prenose Sportske novosti.

Mlađi Mamić potvrdio je kako je Dinamo itekako zainteresiran za nigerijskog napadača. Kako se u posljednje vrijeme špekulira s odlascima Krstanovića i Beqiraja, Ujah bi trebao biti pravo napadačko pojačanje. Njegova cijena na transfermarketu je 1,75 milijuna eura te je za pretpostaviti da ni transfer neće biti puno veći od toga.

Što se tiče napadača 'modrih', u redove Dinama trebao bi se vratiti Andrej Kramarić i tako dodatno zaoštriti konkurenciju u svlačionici. U svakom slučaju, rasplet cijele priče oko Nigerijca bit će poznat u bliskoj budućnosti, a ako sve bude išlo prema planu, Ujah bi se trebao pojaviti u 'modroj' svlačionici na početku priprema.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider