Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ivković se složio

Mamić opet nezadovoljan: Igrači se nisu držali dogovora!

Dinamo je 11. put zaredom pobijedio Lokomotivu u Prvoj HNL. Modri su bili bolji od Lokosa sa 3:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zoran Mamić, trener Dinama, iznio je svoje viđenje utakmice: "Zadovoljan sam rezultatom, ali većinom utakmice nisam baš presretan, odnosno bolje rečeno, nezadovoljan sam“, kazao je Mamić.

>> Dinamo s pola snage i uz dvije sporne odluke riješio Lokomotivu

Trener Lokomotive Tomislav Ivković:

"Zaslužena pobjeda Dinama. Prvo poluvrijeme je bilo tvrdo, bez šansi za pogodak, nismo dobro izgledali ni mi ni Dinamo. Penal nas je, naravno, poremetio, teško je igrati protiv Dinama kada se moraš otvoriti. Drugo poluvrijeme smo dobro otvorili da bi nakon 15 minuta pali u koncentraciji. Pozvali smo sami Dinamo, gol je visio u zraku, dogodile su se pogreške koje se ne smiju dogoditi. Nije svejedno izgubiti 2:0 ili 3:0."

Zoran Mamić je nezadovoljan igrom Dinama u prvom poluvremenu: "Prvo poluvrijeme smo igrali onako kako nismo smjeli. Do 40. minute nismo ni jednom ispunili ono što smo dogovorili u pripremi utakmice: kad izgubimo loptu, da igramo presing i da radimo prekršaje u ranoj fazi kako bismo zaustavili kontre Lokomotive. Naravno da sam nezadovoljan kada se ne držimo dogovora“, istaknuo je Mamić i nastavio:

"Ne slažem se s Tomom. Prvo poluvrijeme smo visjeli kao protiv Austrije. Da je Lokomotiva imala više koncentracije, mi bismo bili u problemima."

Ivković se složio s Mamićem: "Imali smo neke šanse, ali loše smo završavali kontre. Ako protiv Dinama to ne iskoristiš u početku, onda je kasnije teško."

Hoće li Sammir igrati protiv PSV-a i što je s Halilovićem?

"Mislim da hoće, a što se tiče Halilovića, on je u treningu s momčadi. Vidjet ćemo hoće li biti spreman", zaključio je Mamić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider