Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otok, a ne poluotok

Mamić izgubio živce s Talijanima, Jedvaj ide u Arsenal?

Mladi Tin Jedvaj uzburkao je duhove na relaciji Rim – Zagreb – London.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kad su već mediji javljali o 'sigurnom'prelasku Tina Jedvaja u Romu, stvar se naglo zakomplicirala. I sad pazite zašto. Roma je zvala Zorana Mamića koji je čekao da se brat Zdravko vrati s odmora. Rimljani su rekli da će čekati odgovor do 21.00, a Zdravko se vratio u 21.15 i odbio ponudu.

''Neće nam nitko postavljati ultimatume'', objasnio je Mamić stariji u intervjuu Sportskim novostima.

Zvuči pomalo nevjerojatno i banalno, ali ako Mamić kaže da je bilo tako...

Danas pak neki engleski mediji poput tabloida The Suna pišu kako je 'ljubitelj mladih nogometaša' Arsene Wenger opet bacio oko na Dinamovog nogometaša. Prije je navodno bio 'zaljubljen' u Šimu Vrsaljka koji i dan danas igra u Dinamu unatoč tome što ga je 'tražilo pola Europe'.

Sada je pak na meti, pogađate, Tin Jedvaj. 17-godišnji stoper Dinama mogao bi tako preseliti u London za veću cifru od one koju je ponudila Roma (5 milijuna eura i 25% budućeg transfera). Navodno je riječ o sedam milijuna eura.

Hoće li Jedvaj, baš kao i Mateo Kovačić (Inter), napustiti Dinamo prije nego li je ostavio dublji trag u klubu (odigrao 13 utakmica op.a.), saznat ćemo tijekom danas započetog ljeta...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider