Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kapetan optimist

Maloča predvodi Hajduk u svom Zagrebu: 'Nadam se da ću podići pehar'

Pred nogometašima Hajduka najvažnija je utakmica u ovoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu Bijeli gostuju kod Lokomotive na Maksimiru, u uzvratnoj utakmici finala Kupa, gdje brane prednost 2:1 iz prve utakmice. Susret su na press konferenciji najavili kapetan Mario Maloča i Ivan Vuković.

>> Ovako klub brine o navijačima: Hajduk Torcidi izborio jeftinije ulaznice

"Nadam se da ću na kraju podići trofej na Maksimiru, iako nas čeka dosta teških 90 minuta. Ne znam hoće li nas Lokomotiva napasti od prve minute ili će čekati, ali znam da mi moramo nametnuti svoju igru", poželio je Maloča, inače rođeni Zagrepčanin, koji je veliki optimist uoči srijede:

"U prvoj utakmici nam nisu stvorili šansu i zbog toga vjerujem da ćemo mi slaviti. Moj prijatelj Barbarić igra dobro u posljednje vrijeme, ali nadam se da će u srijedu biti tužan. Naravno, Kramarić je najopasniji njihov igrač, ali jako je bitan i Maleš, koji drži cijelu veznu liniju", upozorava kapetan Bijelih.

Maloča bi volio da Vuković okonča golgeterski post koji traje više od mjesec dana, a i sam crnogorski napadač priželjkuje izlazak iz krize: "Sezona mi je u globalu dobra, ali malo sam pao u posljednje vrijeme. Radim dobro na treninzima i želim se što prije vratiti", nada se Giga, koji tvrdi da "Lokomotiva zaslužuje svaki respekt, ali":

"Agresivno moramo igrati, nadam se da i hoćemo, s obzirom na veliki broj navijača koji će doći na Maksimir. Osjećat ćemo se kao da igramo kod kuće", uvjeren je Vuković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider