Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sastanak u Rusanovoj

Maleš se u HNS-u i službeno požalio na Hajdukov 'neravnopravni' status!

Kao što je i najavljeno, delegacija Hajduka obavila je prijeko potreban razgovor s čelnicima HNS-a, kojima se požalila na suce i svoj neravnopravni status...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prostorijama HNS-a u petak je održan sastanak članova Uprave Hajduka (Hrvoje Maleš, Pavle Cicarelli i Milo Nižetić), s čelnicima Saveza – predsjednikom Vlatkom Markovićem, tajnikom HNS-a Zorislavom Srebrićem, tajnikom Sudačke komisije HNS-a Ivanom Košutićem, članom Sudačke komisije Stjepanom Djedovićem i članom Izvršnog odbora HNS-a Stjepanom Merkašom.

Iza zatvorenih vrata razgovaralo se na temu suđenja utakmica dosadašnjih kola nogometnog prvenstva, o povjereniku za suđenje i sucima koje isti delegira, Hajdukovom zahtjevu za izuzeće pojedinih sudaca i dodatnim disciplinskim mjerama koje će se protiv njih poduzeti.

Razgovaralo se i o (ne)ravnopravnosti svih klubova Lige, te statusu Hajduka u HNS-u. Također, naglašen je problem sastava svih komisija Izvršnog odbora HNS-a te je od strane čelnika Hajduka zatraženo i ukidanje tročlane Komisije za mladež koja ima ovlasti stavljanja veta na odabir igrača za reprezentacije mlađih uzrasta, a što je izuzetak u nogometnom svijetu (Bedi, Novoselac, Jozak).

Od strane čelnika Saveza obećano je sazivanje sjednice Izvršnog odbora HNS-a na navedene teme, u roku od 10 dana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider