Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Znaju mnogo o 'bijelima'

Makedonci odali priznanje Hajduku, uputili i poseban pozdrav

Predstavnici makedonskog Horizont Turnova su na pressici uoči prve utakmice 2. pretkola Europske lige odali priznanje Hajduku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Pozdravljam sve ljubitelje nogometa u Splitu i Hrvatskoj, a posebno pozdravljam sve navijače Hajduka. Zašto i njih? Jer i mi volimo Hajduk. Većina ljudi u Makedoniji gaji velike simpatije prema 'bijelima', a osim naših klubova i Hajduk nam je u srcu'', rekao je sportski direktor kluba Šefki Arifovski te nastavio:

''Mi smo bili oduševljeni kad smo saznali da ćemo u 2. pretkolu igrati protiv Hajduka. Igranje na Poljudu nam je dalo dodatan motiv da pobijedimo Sudovu.''

No, onda su Makedonci stali s pohvalama i krenuli s ozbiljnijom analizom...

''Dosta toga znamo o Hajduku, godinama su u sjeni Dinama, imaju mladu momčadi igraju napadački u formaciji 4-3-3. Dobro su otvorili sezonu, a problem je što s mladim igračima nikad ne znate što će se dogoditi, mogu podbaciti, a mogu i sve oduševiti'', izjavio je Arifovski.

''Žao nam je što neće biti navijača na Poljudu. Horizont je mali klub s velikim srcem i htjeli smo igrati pred prepunim poljudskim tribinama. Bili smo jako razočarani kad smo saznali za Hajdukovu suspenziju'', nadodao je Makedonac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider