Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U petak u 12.00!

'Ma koji su to uspjesi Dinama, najgora momčad u povijesti Lige prvaka?'

Silvio Marić i Dario Šimić gosti su ovotjedne emisije 'S gola na GOL.hr.'

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četvrto izdanje emisije 'S gola na GOL.hr' posvećeno je aktualnoj situaciji oko Dinama. Gosti su članovi inicijative 'Za naš Dinamo' Silvio Marić i Dario Šimić koji su ovog tjedna objavili kako se aktivno uključuju u borbu navijača koji žele promjene u Dinamu.

SVE EMISIJE 'S GOLA NA GOL'

Jedno od pitanja Ane- Marije Vuković bilo je što misle o tezi kako će Dinamo propasti ako ode aktualna vlast?

''Igrači su se prodavali i radili se transferi i prije ove vladajuće strukture u klubu. Oni se stalno diče nekakvim velikim rezultatom, 10 godina prvaci Hrvatske, igrali smo Ligu prvaka, Europsku ligu… Uvijek je bilo mjerilo Europa, jer su naslove su i prije osvajali samo Dinamo i Hajduk. U zadnjih par godina Dinamo je proglašen kao rezultatski najlošiji klub i imao je najlošije posjećenu utakmicu u povijesti Lige prvaka'', rekao je u jednom dahu Silvio Marić i dodao:

''Pa to je sramota za jedan Zagreb. Pa kavi su to uspjesi? O čemu mi pričamo? Uđeš u Ligu prvaka pa ne možeš gol zabiti. Igraš Europsku ligu pa ne možeš nikog pobijediti. Pa koji su to uspjesi? Igrao je Dinamo i prije Ligu prvaka pa se borio za prvo ili drugo mjesto.''

Emisiju s 'S gola na GOL.hr' u kojoj gostuju Dario Šimić i Silvio Marić gledajte ovog petka od 12:00!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider