Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Itekako se sjećaju

'Ludogorec ne smije tražiti osvetu za Maksimir'

Ždrijeb skupina Europa lige spojio je ponovo puteve zagrebačkog Dinama i Ludogoreca iz Razgrada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok su se prošle sezone ogledali u 2. pretkolu Lige prvaka, sada će odmjeriti snage u drugom po redu najprestižnijem europskom natjecanju. Prošle je sezone Dinamo izbaio Ludogorec s ukupnih 4-3.

>> Mamić: Po svaku cijenu moramo prezimiti u Europi; Mišković: Nema predaje!

>> U Dinamu presretni: 'Ovo je melem na ranu Lige prvaka'

Nakon 1-1 u Razgradu u Zagrebu su "modri" slavili 3-2 golom Domagoja Vide iz osme minute sudačke nadoknade, a taj se bolan poraz duboko urezao u sjećanje navijačima Ludogoreca.

Nakon ždrijeba komentar svoj je komentar dao i trener Ludogoreca Stojčo Stoev:

''Bili smo u četvrtom bubnju i nismo mogli imati specifične želje. PSV izgleda kao favorit. Prošle smo godine izgubili od Dinama u drugom pretkolu Lige prvaka, ali ne smijemo pristupiti tim utakmicama tražeći osvetu. Ova je grupa izazov za nas i moramo iz utakmica izvći samo pozitivne stvari.''

Phillip Cocu, 42-godišnji trener nogometaša PSV-a iz Eindhovena i nekadašnji odlični nizozemski reprezentativac, nije mnogo toga rekao poslije ždrijeba skupina Europa lige.

''Iskreno, ne znam mnogo o našim suparnicima'', rekao je Cocu, ali i obećao: ''Naš je zadatak pobijediti u svakoj utakmici i plasirati se dalje.''

Podsjetimo da je PSV u posljednjem 4. pretkolu Lige prvaka ispao od Milana, te će u Europa ligi tražiti europsku utjehu za ovu sezonu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider