Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ma je li moguće?

Engleska legenda otkrila zašto Sagna želi u Manchester City

Bivši napadač engleske reprezentacije Gary Lineker nije baš oduševljen odlukom Bacaryja Sagne o odlasku iz Arsenala, a kao glavni razlog za to vidi novac...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bacary Sagna potvrdio je javno kako je odigrao posljednju utakmicu u dresu Arsenala i uskoro će objaviti ime novog kluba. Već duže vrijeme kao nova destinacija za Sagnu se spominje Manchester City, a Lineker nije oduševljen takvim izborom.

"Bacary Sagna je poručio kako je odigrao posljednju utakmicu za Arsenal i čini se da će pojačati Manchester City. Zanimljiva odluka s obzirom da City na toj poziciji ima Pabla Zabaletu. Očito je da želi imati jake alternative na svim pozicijama, ali zbog čega bi igrač koji je starter u klubu iz Lige prvaka preselio u drugi klub u kojem će biti rezerva? Novac je jedino objašnjenje. Ili pak smatra da je bolji od Zabalete ili da niti Zabaleta nije dobio rođendansku tortu i nalazi se na Toureovoj strani", poručio je Lineker putem Twittera.

Sagna je svoju odluku priopćio čelnicima Arsenala još ranije, a sada ju je podijelio s javnosti koja očekuje još obraćanje po pitanju imena novog kluba. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider