Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki neredi na autocesti

Krvavi obračun: Masovna tučnjava Torcide i Armade!

Više od 100 huligana sukobilo se nedjelju oko 17.00 sati na odmorištu Desinec autoceste Rijeka-Zagreb, nekoliko kilometara od Jastrebarskog u smjeru Zagreba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema prvim informacijama, bilo je ozlijeđenih, a teže posljedice spriječilo je 50-ak specijalaca koji su priveli 70-ak navijača: Ukupno je tijekom dana i za vrijeme utakmica Zagreb - Rijeka i Dinamo - Hajduk privedeno 148 navijača, stoji na službenoj stranici PUZ-a.

Očevici tvrde kako je sve izgledalo kao bojno polje, kao u ratu. Tukao je tko je koga stigao, letjele su boce, baklje i drugi predmeti. Zbunjeni turisti sve su to promatrali u nevjerici.

Do sukoba je došlo kad je autobus s navijačima Rijeke stao na benzinskoj postaji, gdje je bio i kombi splitskih registracijskih oznaka. Ubrzo je došlo do masovne tučnjave, a nakon toga su se na cesti počeli zaustavljati auti splitskih tablica te su navijači samo uskakali u tučnjavu.

Treba spomenuti kako je i uoči utakmice Šibenika i Vinogradara na Šubićevcu došlo do manjeg sukoba između Funcuta i policije, a razlog je bio nezadovoljstvo navijača koji su htjeli silom ući na stadion kako bi razgovarali s predsjednikom kluba Goranom Paukom.

Na kraju je nekolicina Funcuta bila puštena u prostorije stadiona gdje ih je Pauk primio po završetku utakmice. Zatražili su njegovu ostavku, no šef kluba izjavio je kasnije za medije kako to "u ovom trenutku nije moguće jer se klub nalazi u petom krugu preoblikovanja".

Nakon sastanka policija je privela nekoliko navijača jer su narušavali javni red i mir.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider