Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prilika za trofej

Krstičević se uoči polufinala Kupa boji samo divljačkih startova

Hajduk se nalazi u Zagrebu gdje čeka sutrašnje polufinale Kupa sa Slaven Belupom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukovci se nakon gostovanja u Zaprešiću ove nedjelje nisu ni vraćali kući. Mišo Krstičević izašao je pred novinare prije treninga njegovih nogometaša u kampu Zagrebello.

''Čeka nas težak teren kao i protiv Intera. Skrenuo bih još jednom pozornost na tu utakmicu. Kad je tako težak teren igrači bi trebali biti maksimalno korektni jedni prema drugima. Ipak žive od nogometa i taj fair-play koji se svugdje potencira mora biti prisutan. Nadam se takvih startova neće biti u našem nogometu općenito'', rekao je trener Hajduka.

Splićani su bili bijesni nakon remija (1:1) protiv Intera. Zagrebački sudac Mlakar dopuštao je domaćim igračima zbilja pogibeljne startove koji su mogli završiti i težim ozljedama gostujućih igrača.

Sutra je novi veliki ispit za Bijele. Prva polufinalna utakmica Hrvatskog kupa.

''Bilo bi najljepše kad bi pobijedili. Ne bi bilo loše kad bi odigrali neriješeno. A ne bi bilo dobro kad bi izgubili. To je ono standardno što vam mogu reći. Nećemo odustajati od našeg načina igre. Trudit ćemo se držati Belupo što dalje od našeg gola. Imamo dosta tegoba, Oremuš neće igrati zbog potresa mozga. ''

Krstičević kaže kako svi koji na treningu neće ići 100 posto neće igrati utakmicu. Što je s kapetanima Marijom Maločom i Ivanom Vukovićem?

''Vidjet ćemo kako će odraditi trening popodnevni trening'', rekao je Krstičević.

Hajduk ima veliku priliku s mladom momčadi i prazne blagajne ipak ugrabiti jedan trofej.

''Na početku je finale Kupa bilo samo san, ali momci su zalaganjem doveli do toga da smo ravnopravni sa svima za osvajanje Kupa. Bilo bi glupo tvrditi sa smo mi u prednosti.''

Trener Hajduka ugovor ima do kraja sezone....

''O ugovoru ne razmišljam. Vidio sam kolika je to odgovornost biti trener Hajduka, koliko to traži rada, truda i na kraju krajeva - zdravlja. Bit će vremena na dogovore'', poručio je Krstičević.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider