Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzvrati polufinala Kupa

Krstičević: Ovo je velika prilika za trofej; Ivković: Kao da igramo Ligu prvaka!

U srijedu su na rasporedu uzvratne utakmice polufinala Kupa, a Hajduk i Lokomotiva najavili su da ih očekuje neugodan protivnik bez obzira na rezultat iz prve utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nema sumnje da će Hajduk sve napraviti kako bi došao do trofeja. Nakon što su slavodobitno prošli kroz Koprivnicu, 'bijelima' se ukazala vrlo dobra prilika da se u srijedu plasiraju u finale Kupa.

''Generalno možemo reći da ćemo u utakmicu ući maksimalno spremni i odgovorni. Bez obzira na lošije rezultate Slavena u zadnje vrijeme, mislim da nitko nema u primisli da će biti lako. Znamo da je to Kup i vidim da su igrači u svojim glavama to raščistili'', izjavio je Krstičević te nadodao:

''Mi u svakoj utakmici igramo na jednak način, ne prilagođavamo se protivniku. Idemo dominirati i stvarati šanse. Mi u ovoj utakmici vidimo svoju veliku šansu. Igrači imaju priliku da nešto ostvare i donesu trofej Hajduku. Sigurno je da će biti teško, ali ćemo uložiti maksimalan trud.''

Ako ne bude iznenađenja na Poljudu, Hajduku će na putu do trofeja najvjerojatnije stajati Lokomotiva. Ivkovićevi igrači u prvoj su utakmici remizirali 1-1 protiv Cibalije, a kako se nalaze u odličnoj formi, uzvrat bi trebao otići na njihovu stranu. Iako Ivković spušta loptu na zemlju...

''Osjećaj je kao da igramo Ligu prvaka! Ovo je naša utakmica sreće i zadovoljstva, nagrada igračima za odličnu sezonu'', rekao je Lokomotivin trener.

''Mislim da su šanse 51 prema 49 posto, budući da smo postigli gol u gostima. No, to ne mora biti odlučujuće, budući da mi uvijek igramo na pobjedu i sigurno nećemo braniti taj pogodak iz Vinkovaca. Igrači su svjesni su kakav susret ih očekuje'', zaključio je Tomislav Ivković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider