Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Počele pripreme

Krstičević okupio 39 hajduka, Krešić najavio: Dovest ćemo još neke igrače

Nogometaši Hajduka počeli su s pripremama za nastavak sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi trening u 2013. odradili su nakon prozivke Miše Krstičevića, na kojoj se pojavilo 39 igrača. Među okupljenima su bile i dvije prinove, Antonio Jakoliš (krilni napadač) i Zoran Nižić (stoper), te Slavko Bralić iz Solina, koji također igra na poziciji stopera, a koga je u svoje redove htio dovesti Dinamo.

"Bralić je došao, radit će s nama neko vrijeme, a poslije ćemo odlučiti kako dalje", pojasnio je Krstičević.

Ivan Vuković je zbog pravoslavnog Božića dobio dan odmora više, a već sutra se na treningu očekuje i Steven Peter Luštica, koji večeras slijeće iz Australije.

"Očekujem uskoro na treningu i Marija Jelavića, s njim je sve dogovoreno i trebao bi uskoro potpisati ugovor", kazao je trener Hajduka.

S njima će brojka trenutnih prvotimaca prijeći 40, ali Krstičević je dao do znanja kako će kadar vrlo brzo biti reduciran.

"Poziv na prozivku nagrada je nekolicini juniora, tu je njih sedam-osam koji su već radili s prvom momčadi. U utorak idemo u Međugorje i na put će 30 igrača, a kad se početkom veljače vratimo iz Turske u ostat će 26 igrača koji će iznijeti polusezonu", najavio je Krstičević.

Još uvijek nije poznato hoće li u Hajduk u sklopu razvikane suradnje s Fluminenseom stići i igrači iz Brazila. Sportski direktor Sergije Krešić govorio je na okupljanju o nastavku siječanjskog prijelaznog roka:

"Puno se toga govori, ali ja nisam čovjek od priča. Trebali bi stići još neki igrači, bit ćete obaviješteni nakon što sve bude realizirano. Radimo na dovođenju napadača i ofenzivnog veznog, i tek treba vidjeti hoćemo li uspjeti da vuk bude sit, a ovce na broju, jer mi moramo dovesti dobre igrače bez plaćanja, a znate da to nije lako", rekao je Krešić, dodavši kako za "neke igrače postoje usmeni upiti, ali ne i službene ponude".

Mario Maloča je odbio Dinamo.

''Nisu me zvali ni Zdravko ni Zoran nego ljudi, koji su bliski njemu. Rekao sam da nema šanse, da sam kapetan Hajduka i da je to jedini klub u kojem u Hrvatskoj mogu igrati. Nećemo ništa obećavati, dat ćemo sve od sebe u svakoj utakmici, želimo otići do kraja u Kupu Hrvatske'', kazao je Maloča.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider