Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Mamić to dobro vodi!'

Krstičević: Dinamo ima podršku HNS-a, a nama nitko ne pomaže!

Nakon što je zahvatila maksimirske odaje, viroza se nekim čudom preselila na Poljud...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mišo Krstičević tvrdi da ima probleme sa želucem, dok je Jakoliš povraćao. Po tome su dinamovci i hajdukovci uoči derbija u „egalu“ pa nijedna strana ne može računati na taj alibi ako na kraju izvuče deblji kraj.

>> Pumpa se atmosfera: Jurčić najavio svoju prvu pobjedu na Poljudu!

„Ovo mi je prvi derbi s Dinamom na Poljud, ali nemam nikakvu tremu“, tvrdi Krstičević.
„Hajduk mora učiniti sve da pobijedi. Nadam se da ćemo borbenošću učiniti naše navijače ponosnima. No, trebat će nam i mali poljubac sreće“, najavljuje Krstičević koji od prije zna da ne može računati obrambeni tercet Maloča, Milović i Jonjić. Najvjerojatnije će ih zamijeniti Milić i Nižić.

Najveće probleme trener "bijelih" ima u zadnjoj liniji gdje mu nedostaju Maloča, Milović i Jonjić. Realna opcija je da u tandemu zaigraju Milić i Nižić.
„Probali smo nekoliko solucija, odlučili smo se za jednu koja je osnovna“, tvrdi trener Hajduka.

Krstičević je rekao rečenicu-dvije i o suparniku.
„Jurčića cijenim kao čovjeka i stručnjaka. 'Modri' su izuzetno organizirani, imaju dosta kvalitetnih igrača, a imaju i podršku svih segmenata, posebice HNS-a. Mamić to jako dobro vodi.“
Hajduk ide na pobjedu. Kojom taktikom da nje doći?
„Igramo agresivno i napadački, nismo se branili ni protiv Intera. Ja sam na tragu Ivićevog i Poklepovićevog Hajduka! Bit će utakmica koje ćemo izgubiti, ali nećemo mijenjati naš princip igre. Nama je najvažniji kolektiv.“

Najveći hrvatski derbi po prvi će put imati čak šest sudaca.
„Nama nitko nije pomogao ni u jednom korneru ili autu. Izvukao nas je samo rad, nismo imali nikakvu pomoć sa strane. Zbog toga sam iznimno sretan i ponosan. Nadam se da će šest sudaca vidjeti više no četiri“, zaključio je Krstičević.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider