Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Križanac otkrio istinu o 'sukobu' sa Šimunićem

''Da sam se potukao, na nečijem bi se licu vidjeli tragovi. Možda se netko i izvukao zbog te naše suspenzije'', rekao je Križanac...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odličan odnos, a ipak ga je, zajedno sa Šimunićem, Bilić suspendirao nakon rovinjske noći u Funtani. Što se ondje dogodilo, jesu li se doista potukli?, prepričao je Ivica Križanac, bivši reprezentativac, a danas jedan od stožernih nogometaša najugodnijeg iznenađenja HNL-a Splita.

''Da sam se potukao, na nečijem bi se licu vidjeli tragovi. Nisam se potukao sa Šimunićem, nije bilo nikakvog incidenta. Nadam se da će ljudi koji to trebaju jednog dana reći istinu'', izjavio je Križanac.

Ipak, on i Šimunić su suspendirani.

''Mi smo odlični prijatelji, kakva tučnjava. Ono što je napisano nije bila istina. Možda se netko i izvukao zbog naše suspenzije, neka mjerodavni kažu istinu'', objasnio je stoper Splita

I onda stiže zima 2010. godine. Svi su Križanca nakon odlaska iz Zenita vidjeli u Hajduku, i on sam, a završio je u Splitu. Na kraju su s Hajdukove strane pale ružne riječi.

''Sve što sam rekao bila je istina. Fizički sam se osjećao moćno, želio sam u Hajduk, ali nisam želio kucati na vrata. Gotovo smo se bili dogovorili, a kasnije nije bila riječ o novcu, već o principu'', rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Tadašnji predsjednik Josip Grbić tvrdio je da Križanac traži 375 tisuća eura, poziciju sportskog direktora, neodlazak u karantenu, izlaske nakon 23 sata...

''To su gluposti. Žalim što nisam potpisao za Hajduk, ali sa Splitom sam se odmah našao. Vidi se danas gdje sam ja sa Splitom, a gdje je Grbić'', zaključio je Križanac. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider