Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi u nedjelju

Krenula prodaja karata: U redu s djetetom u rukama i na štakama

Ove nedjelje Hajduk će dočekati najvećeg rivala i vodeću momčad HNL-a - Dinamo.

Dinamo grabi prema osmom uzastopnom naslovu hrvatskog prvaka. Hajduk ih na Poljudu dočekuje na drugom mjestu na tablici i s osam bodova zaostatka. Rijeka je razbijena na Maksimiru prošle nedjelje i nije uspjela dodatno zakuhati derbi, jedini pravi u domaćem nogometu.

Danas je u Splitu počela prodaja karata. Ne može se reći da navijače Hajduka trese euforija kao nekada, ali neki su u redu za karte stajali s djetetom u rukama i na štakama. Hajduk nije slavio protiv Dinama još od 2009. godine, a Dinamo pak nije pobijedio na Poljudu od 2007. godine.

''U Koprivnici smo napravili odličnu uvertiru za derbi. Malo nam je poremećena koncepcija zbog ozljede Milovića i Jonjića, Maloča je još izvan stroja, bit će malo poteškoća, ali mislim da možemo očekivati pozitivan rezultat s obzirom na sve što smo pokazali. Velika je čast biti kapetan pred ovakvu utakmicu, to je jedna velika odgovornost, ali spreman sam povesti momčad u derbiju. Svi će ući u igru željni dokazivanja, svi su spremni i nemamo se čega bojati'', rekao je na današnjoj press konferenciji na Poljudu Mirko Oremuš.

Pristaše Hajduka nadaju se da će smanjiti Dinamovu prednost i da će se bitka za titulu prvaka ipak malo zakuhati. Najavljuje se i velik broj Dinamovih navijača, južna tribina ima 1400 mjesta.

Tribine jug i sjever su po 60 kuna, istok će se prodavati po 80 i 100 kuna, a zapadna tribina po 100 i 120 kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider