Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pobjeda navijača

Krah vaučera: HNS ih ukinuo jer su 'štetni za nogomet'!

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Ulici grada Vukovara 269a održana je 29. sjednica Izvršnog odbora HNS-a…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvršni odbor usvojio je kalendar reprezentacija HNS-a za 2014. godinu, kao i plan priprema A reprezentacije za FIFA Svjetsko prvenstvo 2014., uključujući raspored prijateljskih utakmica i odabir kampova u Austriji i Brazilu.

Također, usvojen je prijedlog završnog računa za 2013. i plan za 2014. godinu, kao izvještaj revizora koji će se uputiti Skupštini Saveza na usvajanje.

Imenovani su arbitri Arbitražnog suda, a za predsjednika je ponovno imenovan g. Ivica Veselić.

Izvršni odbor primio je na znanje sadržaj rješenja Sportske inspekcije. IO je za daljnje postupanje po tom predmetu ovlastio Komisiju za licenciranje, u čiju nadležnost ulazi izdavanje licenci klubovima, a nakon sastanka Komisije, o daljnjim koracima HNS-a mediji i javnost bit će obaviješteni na konferenciji za medije.

Analizirana je Odluka o zabrani gostujućih navijača na tribini za gostujuće navijače ako nije osiguran organizirani dolazak od strane kluba, od 16. listopada 2014. godine. Izvršni odbor je zaključio kako ona nije ostvarila željene rezultate te je njenom primjenom nanesena šteta nogometnoj organizaciji, klubovima, navijačima i nogometu u cjelini. S obzirom na navedeno, nakon opsežne rasprave, IO HNS-a zaključio je kako se navedena odluka stavlja izvan snage.

Ova odluka primjenjuje se odmah, a za provedbu iste zadužuju se svi klubovi MAXtv Prve lige, sudionici HNK, Povjerenik za natjecanje, Povjerenik za sigurnost i sve službene osobe zadužene za organizaciju utakmica – delegati i suci. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider