Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razigrani Bijeli

Fantastični Kiš opet briljirao, Hajduk dobio i treću zaredom!

Nogometaši Hajduka nastavljaju s pobjedama u pripremnim susretima uoči početka nove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je pobijedio Karpaty Lviv s 2:1, a susret je ponovno bio zatvorenog tipa. U Slovenskim Konjicama Ukrajinci su poveli protiv Splićana golom bivšeg igrača Hajduka Mladena Bartulovića, ali preokret i pobjedu Bijelima donio je Tomislav Kiš.

Sjajni 19-godišnjak, koji je prije dvije godine doveden iz Croatije Sesvete kao najtalentiraniji hrvatski napadač, prvo je u 30. minuti izjednačio glavom s 10-ak metara, nakon akcije u kojoj su sudjelovali Pašalić, Mikanović i Bradarić, koji je bio asistent kod pogotka. U finišu prvog dijela, u 40. minuti, Kiš je udarcem iskosa s 15 metara zabio za 2:1, što je ostao konačan rezultat.

Tudor mu dao priliku i Kiš to vraća

Mladom Zagrepčaninu ovo su bili treći i četvrti pogodak na ovoljetnim pripremama za novu sezonu (podsjećamo, dva je zabio u pobjedi protiv Rudara iz Velenja).

U prvoj minuti nastavka Hajduk je mogao povećati vodstvo, ali Mujan nije bio precizan nakon što mu je Kiš prepustio loptu. Ukupno gledano, Hajduk je bio puno bolji i potpuno zasluženo je slavio nad sastavom iz Lviva.

U nedjelju fešta u Zavrču

Igor Tudor na teren je poslao sljedeći sastav: Blažević, Mikanović, Maloča, Jonjić, Oremuš, Bradarić, Luštica, Pašalić, Vuković, Kiš, Mujan.

U nastavku su prigodu još dobili i Lučić, Tomaš, Bencun, Elez te Nižić.

Hajdukovci će u nedjelju od 20 sati odigrati posljednji pripremni susret, protiv novog slovenskog prvoligaša u Zavrču, a ta će utakmica biti otvorena za javnost i gledatelje. U ponedjeljak se Bijeli vraćaju u Split, a prva službena utakmica očekuje ih u subotu 6. srpnja na Maksimiru, u finalu Superkupa protiv Dinama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider