Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zna gdje je problem

Kek nakon Lyona: Možemo izgubiti, ali ne smijemo biti gubitnici

Rijeka je odigrala vrlo hrabru utakmicu na Gerlandu, ali na kraju su u 3. kolu Europa lige ipak domaćinu morali priznati da je bolji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gol odluke u 66. minuti zabio je Grenier, a trener Riječana Matjaž Kek nakon poraza je istaknuo kako je zadovoljan samo nekim dijelovima igre svoje momčadi:

>> Rijeka hrabro pala na Gerlandu: Lyon slavio uz dosta sreće!

"Lyon je zasluženo pobijedio. Taman je takva bila razlike. Zadovoljan sam samo nekim dijelovima naše igre. Vidio se problem promjene iz okvira HNL-a u europske utakmice. U Europi se traži veća agresivnost i mora se paziti na striktno pokrivanje. Naš najveći problem su bokovi u obrani", rekao je Kek te dodao:

"Sad nas čeka Osijek, a to je naša istina. Teško je kad naivno ostanemo bez bodova i energije. Bilo je bolje nego u Portugalu, ali ja ne želim gubitnički mentalitet i slaviti poraz. U utakmicama Europa lige ne želim da igrači uče, već da uživaju u igri. Mi možemo izgubiti utakmicu, ali ne smijemo biti gubitnici."

Tko je po vama bio bolji u 3. kolu Europa lige, Rijeka ili Dinamo?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider