Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Taktički besprijekorno'

Kek: Da smo odigrali malo više odlučnije moglo je biti svašta

Rijeka je došla do prvog boda u Europskoj ligi. Kekovi igrači odigrali su 1:1 protiv Betisa i još jednom razveselili svoje navijače...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica za Rijeku nije mogla bolje početi. Već u desetoj minuti Tomečak i Benko kreirali su vodstvo domaćina, a napadač Rijeke još je jednom zabio fenomenalan pogodak. Betis je brzo izjednačio i do kraja utakmice imao više prilika za pobjedu, no ostalo je 1:1.

>> Rijeka uzela povijesni bod u Europskoj ligi: Golčina Benka protiv Betisa!

''Ne može bez muke u ovom natjecanju. Odigrali smo taktički besprijekornu utakmicu. Teško je u visokom ritmu igrati cijeli susret. Odigrali smo muški, mislim da smo zaslužili taj bod'', rekao je Matjaž Kek te nastavio:

''Da smo odigrali malo više odlučnije moglo je biti svašta. No, dečki su htjeli, bili su hrabri, ali je na kraju ponestalo snage. Neka ovaj bod svima bude podstrijek za dalje.''

Na Kantridi je ponovno bila nogometna fešta. Okupilo se oko deset tisuća ljudi koji do posljednjeg sučevog zvižduka nisu prestajali bodriti svoje ljubimce. Bila je to još jedna predstava za pamćenje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider