Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istraga ide dalje

Za namještanje utakmica u Hrvatskoj koristili i prostitutke?

Nogometni klub Karlovac zauzima dosta prostora u medijima, ali ne na željeni način. Karlovčani su ove zime hit na stranicama sportske crne kronike. I čini se da takvo stanje neće baš skoro prestati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim već pritvorenog Nevena Šprajcera,bivšeg glavnog operativca Karlovca sada se spominje i direktor za unutrašnji ustroj HNS-a Ante Vučemilović, kao čovjek koji je primao mito i osiguravao pristrano suđenje.

''Nisam, moram bit iskren, mislio da će se stvari odvijati ovakvom brzinom. Ja sam sigurno očekivao da će taj policijski izvid koji traje već nekoliko mjeseci u klubu i prije mog dolaska da će on rezultirati nekim potezima'', rekao je predsjednik NK Karlovca Amirudin Takalić o uhićenjima u hrvatskom nogometu.

A u gostoljubivost sucima, navodno, su bile uračunate i prostitutke. Odnosi u klubu su već dugo iznimno loši, pogotovo između aktualnog predsjednika i dojučerašnjeg tajnika Šprajcera.

''Moram bit sasvim otvoren i reći da mi uopće ne razgovaramo već dugi niz godina.''

Jedna njemačka tvrtka je čini se osigurala mirnije proljeće, bez obzira na policiju i istrage. Iako je na HNL ljestvici pri samom dnu, po pričama o namještanju utakmica i uhićenjima ove zimske stanke Karlovac je pri samom vrhu domaće nogometne zbilje. Ipak predsjednik kluba Amirudin Talakić kaže sve to neće obeshrabriti strane investitore da uđu u klub.

''Nema nikakvih naznaka da bi bio poremećen taj dogovoreni oblik suradnje'', rekao je predsjednik kluba o ulagačima.

Talakić, tvrdi, da je Karlovac sad u žiži zbivanja, ali Šprajcer, Širić, Djedović i Pralija nisu kraj.

''Ja sam siguran da će uhićenja još biti, mi smo kao nogometni klub bili sigurni u nogometnom žargonu da kažem u proteklom dijelu prvenstva da smo na odstrelu.''

Na odstrelu ili ne, pod policijskom istragom jesu. Do kada, koliko i do koga će sve to dovesti, kako je krenulo vrlo brzo ćemo saznati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider