Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi u subotu

Kapetan Hajduka: Želimo pobijediti Dinamo, ali budimo realni...

Mario Maloča najavio je subotnji derbi između Hajduka i Dinama na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon tri gostovanja i reprezentativne stanke, Hajduk se vraća pred svoje navijače. I to kako, stiže Dinamo što garantira najmanje 25 tisuća navijača na tribinama Poljuda.

>> U tjednu najvećeg HR derbija, u Splitu međusobna svađa

Hajduku ove sezone ne ide loše unatoč svim problemima vezanim za mladu momčad i financijsku situaciju. U Puli su doživjeli prvi poraz, onda su slavili na Maksimiru protiv Lokomotive, pa je uslijedio pomalo šokantni poraz u Osijeku.

''Derbi dočekujemo maksimalno spremni. Svi bi voljeli pobijediti Dinamo, ali budimo realni. Dinamo je favorit i po mom osobnom mišljenju imaju nikada jaču ekipu'', rekao je kapetan Hajduka Mario Maloča te dodao:

''Ali mi se ne predajemo. Idemo po tri boda uz pomoć punog Poljuda. Dinamo igra otvoreno, a nama je lakše igrati kad protivnik tako.''

Dinamu se vratio Sammir, a Fatos Beqiraj je pokazao dobru formu golovima u Koprivnici i Beču. Tu je i Duje Čop, Soudani, Fernandes... Vidjet ćemo koga će novi trener Branko Ivanković staviti u navalu.

''Beqiraj je sada zabio tri gola u tri utakmice, ali najbolji igrači za mene su Sammir i Duje Čop. Za mene je trenutno Čop najbolji napadač lige'', smatra Maloča.

Za Hajduk bi trebali zaigrati i pojačanja koja su stigla netom prije kraja prijelaznog roka. Illuridze i Bukva tek se trebaju dokazati.

''Iluridze je bio u početku ozlijeđen, ali po onome što vidim na treningu, čini mi se da će biti veliko pojačanje. Bukva je mala nepoznanica, ali također se na treninzima vidi da je to odličan igrač.''

Maloča je poručio kako ima posebnu želju da baš njegov partner u obrani Milović odluči derbi. Ne bi se u Hajduku nitko žalio, ta im veliku pobjedu donese – stoper.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider