Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nižić pogođen u glavu

Divlja noć: Igrači Hajduka napadnuti nakon Jadranskog derbija!

Nakon utakmice Rijeke i Hajduka koju je obilježilo divljanje huligana na tribinama, igrači Hajduka napadnuti su bocama i čašama po dolasku u hotel u Opatiji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U hotelu Bristol u Opatiji je poslije utakmice bilo opsadno stanje. Hajdukovce je cijelu noć morala čuvati policija jer su ih po dolasku u hotel zasuli bocama. Navodno je u to vrijeme bila svadba, a čim su 'bijeli' pristigli u hotel zasuli su ih svime što se našlo pod rukom. Nižić je dobio bocom u glavu, a veće nerede spriječila je policija koja je pratila Hajdukov autobus.

>> NAVIJAČI DIVLJALI: Kouassi poništio Benkov volej 'a la Van Basten'

>> Tudor zadovoljan remijem, Kek žali za propuštenim šansama

Međutim, nisu to jedini nemili događaji. Napadnuta je i Hajdukova delegacija na službenom parkingu. Poslije utakmice kamenje i boce su letjele prema automobilu u kojem su se nalazili Ljubo Pavasović Visković, Nikola Koceić Bilan, Dražen Lalić i Jens Andersson. Svi su prošli bez ozljeda.

Niti na terenu nije bilo mirno. Osim što su se navijači međusobno gađali, po izlasku s travnjaka kovanicom u glavu je pogođen kapetan Hajduka Mario Maloča, koji je teren napustio krvava čela.

Sve to epilog je Jadranskog derbija na Kantridi koji je u drugi plan bacio nogomet, odličan pogodak Benka, izjednačenje 'bijelih' i sjajnu atmosferu uoči utakmice.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider