Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naslov za vikend?

Jurčić zna što remeti igru Hajduka, najavio i pojačanja za Dinamo

Kruno Jurčić mogao bi ovog vikenda s Dinamom doći do novog naslova prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krunoslav Jurčić bio je gost press konferencije Dinama uoči utakmice s Cibalijom u Vinkovcima.

U nedjelju Dinamo može početi slaviti osmi uzastopni naslov prvaka. No, samo ako u subotu pobijedi Cibaliju u Vinkovcima, a Rijeka isti dan ne pobijedi Lokomotivu i Hajduk u nedjelju ne uzme sva tri boda protiv Slaven Belupa.

''Zato želimo pobijediti Cibaliju, ali i zato što bi tom pobjedom upisali slavlja nad svim klubovima koji se bore za ostanak. To bi bilo odgovorno od nas i išlo bi u prilog regularnosti, što sam i rekao svojim igračima.

Cibalia je igrala u srijedu polufinale Kupa na Maksimiru kada ih je porazila Lokomotiva. Domaći igrači bit će umorniji od puno jačeg gosta. Gledao je Jurčić Vinkovčane na toj utakmici i tvrdi da je 3:0 bio previsok rezultat.

A tko će osvojiti Kup, upitali su novinari Jurčića.

'Lokomotiva izgleda jako dobro. Hajduk pak ima puno ozlijeđenih igrača. To im remeti igru. I mi smo pripreme odradili s jednom momčadi, a sada igra potpuno druga'', rekao je Jurčić i poručio kako najradije ne bi igrao Superkup na ljeto zbog prenatrpanog rasporeda.

Na kraju je otkrio i kako Dinamo radi na pojačanjima.

''Addy i Husejinović su pojačanja iako to nisam prije mislio. Imamo još neka konkretna imena, ali još ništa nije dogovoreno'', otkrio je Dinamov trener.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider