Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio dobar nogomet

Jurčić: Zar mislite da je jednog Šimunića ili mene strah Rijeke?

Kruno Jurčić nije tip koji će se razbacivati velikim riječima, bombastičnim najavama, no u subotu je, pripremajući se za utakmicu s Rijekom najavio da će navijači moći uživati u dobrom nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Pozvao bih ljude da dođu, naravno da je nogomet u prvom planu, ali volio bih da dođu i zbog humanitarnog karaktera utakmice, sav prihod namijenjen je djevojčici Eni Šarac. Dođite uživati u nogometu i pomognite djevojčici'', rekao je Jurčić koji ima manjih problema s kadrom. Pamić je ozlijedio petu, Halilović je tek počeo trenirati s prvom momčadi, vratar Mitrović ima povišenu temperaturu koja je tijekom tjedna mučila i Husejinovića, Addy je još daleko od natjecateljske forme...

Tko zna kakvu će taktiku odabrati Elvis Scoria, nekadašnji Jurčićev suigrač iz Istre. Mislite li da će Rijeka napasti?

''Volio bih da nas dođe napasti. Ali neće. Protiv Dinama svi igraju isto, vrate se u obranu i čekaju kontranapade.''

Jurčić nije gledao izvedbu Matea Kovačića protiv Cluja, dobro bi mu došao Kova, no sad je kreacija uglavnom spala na Sammira.

''Pričam puno s njim, imamo dobar odnos. Svjestan je svoje važnosti za momčad, ali je i motiviran zbog reprezentacije, ali i vidi kako svi drugi igrači odlaze, a on želi napraviti taj novi korak u svojoj karijeri. I bit će on dobar'', uvjeren je Jurčić.

Iako čelnici kluba kažu da nam je HNL jača za 20 posto nego prošle godine, trener Dinama ima drukčije mišljenje.

''Kako će biti bolja? Dobro, ne gledam u zadnje dvije godine, već na vrijeme kad sam bio igrač. Svaki naš klub gubi igrače, ostaje beu svoje supstance. Da, Rijeka i Split su se pojačali, ali to znači da su drugi oslabili, ostali bez igrača. No, sreća je našeg nogometašto se stalno pojavljuju novi Halilovići, Jedvaji, Šimunovići, Brodići...''

Pojavile su se priče da u svlačionici plavih ima straha, da bi neuspjeh protiv Rijeke donio velike probleme.

''Ako vam treba za priču da kažem da me je strah, mogu i to reći. No, to su gluposti. Moji dečki su igrali Svjetsko prvenstvo, Ligu prvaka, pa zar doista mislite daje jednog Šimunića strah utakmice s Rijekom? Ili mene? Strah me samo kad se mojem djetetu nešto dogodi....'' (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider