Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije na ždrijeb

Jurčić o okršaju u Beču: 'Očekujem da nas 5000 Boysa odnese do Lige prvaka!'

Ždrijeb četvrtog pretkola (play-offa) Lige prvaka na press konferenciji prokomentirali su Kruno Jurčić, Josip Šimunić i Jerko Leko.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Onog trenutka kad je Maribor izbacio APOEL i kad smo saznali da ćemo biti nositelji, jedino mi je postalo bitno da moja momčad još više naraste u formi. Priznajem, htio sam izbjeći Legiju jer su čvrsta i prava natjecateljska momčad. Austria je suparnika koji je u svojoj državi osvojio više od 50 trofeja, ali mi smo na razini da ovisimo isključivo sebi", poručio je Kruno Jurčić, koji je dao zanimljiv odgovor na pitanje o eventualnim navijačkim izgredima:

>> Dinamo protiv Austrije Beč u četvrtom pretkolu Lige prvaka!

>> Tko je Dinamov protivnik na putu za Ligu prvaka? Bjelica najjači adut!

>> Rijeka protiv Stuttgarta u četvrtom pretkolu Europa lige!

"Kakvi neredi? Mi očekujemo da nas 5000 Bad Blue Boysa odnese do pobjede i da zajedno proslavimo ulazak u Ligu prvaka."

Kapetan Dinama Josip Šimunić u reprezentaciji je igrao zajedno s trenerom Austrije, Nenadom Bjelicom: "Bio je u reprezentaciji na Euru u Portugalu i u prethodnom kvalifikacijskom ciklusu. Odličan je igrač i čovjek, ali mi želimo u Ligu prvaka, a njemu želim puno sreće na klupi, i da napravi dobar rezultat u Europa ligi", kazao je Šimunić.

I Jerko Leko očekuje plasman u Ligu prvaka: "Cijenim Austriju i njihovu ligu, ali mi smo nositelji i favoriti, a tako se moramo i postaviti na terenu."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider