Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraća se za uzvrat

Jurčić najavio povratak Sammira: Grega će biti veliko pojačanje!

Trener Dinama Krunoslav Jurčić najavio je utakmice s Rijekom i Sheriffom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan uoči derbija na Kantridi trener Modrih Krunoslav Jurčić najavio je utakmicu te otkrio kako unatoč važnoj europskoj utakmici samo 48 sati kasnije protiv Rijeke želi dobru predstavu svoje momčadi.
„S jakim snagama ćemo igrati obje utakmice. Nekima ćemo podijeliti minutažu, ali imamo 15-16 igrača koji bez problema mogu 'izgurati' ove dvije utakmice“, kazao je Jurčić, a prenosi službena web stranica Dinama.

Okupljene novinare zanimala je reakcija trenera na navodnu izjavu našeg bivšeg, a sadašnjeg igrača Rijeke Ivana Krstanovića kako će s posebnim guštom zabiti Modrima, no trener se nije previše uzbuđivao:
„To je sasvim normalno kada igrač iz jednog kluba ode u drugi; potpuno ljudski.

U konkurenciji i dalje nisu Sammir i Ibanez koji su u procesu oporavka od ozljeda. Dok će se Argentinac radu s ekipom priključiti kroz nekoliko dana Sammir se iz Pule vraća krajem sljedećeg tjedna:
„Već je ušao u lagana pravocrtna trčanja i u nekoj ekstremnoj varijanti, maksimalno optimističnoj koju bi ja volio, mogao bi igrati već u uzvratu protiv Sheriffa.“
Dok nema Sammira, njegovu su poziciju na početku sezone odlično popunjavala tri igrača:
„Zna se tko konkurira za njegovu poziciju: Antolić, Husejinović i Pamić koji će iznijeti i ove dvije utakmice. Svi oni imaju jako dobre i nešto lošije dionice, a Husejinović ipak ima određenu prednost te se po profilu igranja nametnuo kao Sammirov nasljednik.“

Što se tiče novosti oko pojačanja, za Dinamo bi u subotu trebao potpisati novi vratar Grzegorz Sadomierski:
„Upravo je na liječničkom i ako bude sve u redu on će biti naš novi vratar. Dosta sam ga gledao, dobro je branio za Blackburn i dobili smo jako mirnog vratara s odličnom tehnikom te sjajnim osobnim karakteristikama. Tako da smo s Gregom, kako ćemo ga zvati na treningu, pokrili poziciju vratara.“

Kao i Ruben Lima koji je stigao prije koji dan, Sadomierski će, ukoliko potpiše ugovor, imati pravo nastupa već u utorak protiv Sheriffa, no to će ovisiti i o fizičkoj pripremi.

Matjaž Kek: Moramo ući u utakmicu psihološki stabilni

Trener Rijeke Matjaž Kek u najavio utakmice je poručio:

„U ovu utakmicu moramo ući psihološki stabilni da nas ne ponesu emocije na punom stadionu. Moramo brzo reagirati u uvjetima velikih vrućina, a onda imati hrabrosti napasti i imati pameti da se odbranimo“, kazao trener Rijeke. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider