Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mišo: Nema plakanja

Kruno: Mislio sam da moje igrače neće impresionirati atmosfera

"Što prije želimo dovesti prvenstvo u mirne vode kako bismo počeli s pripremama za Ligu prvaka", rekao je Kruno Jurčić nakon pobjede u derbiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Jako sam sretan, ali nisam zadovoljan nekim segmentima igre. Htio sam da uspostavimo pas igru, ali to nije lako protiv agresivnog Hajduka. Nisam zadovoljan ni zicerima promašenim, malo sam precijenio svoje momke smatrajući da ih neće impresionirati atmosfera", rekao je Jurčić, koji je posebno izdvojio 17-godišnjeg Tina Jedvaja, jednog od najboljih u derbiju:

>> Spektakl na Poljudu: Dinamo slavio u derbiju, Hajduk oštećen za penal!

>> Oremuš: Dinamo je nezasluženo pobijedio! Čop: Zasluženo slavimo!

"Ovo mu je tek treća prvoligaška utakmica, igra izvanredno i nije bio pod dojmom. Naspram njega, Joe je prezentirao svoje iskustvo, ali ne bih nikoga izdvajao, jer kad pobijediš nakon što si 25 minuta imao igrača manje onda je to pobjeda ekipe."

Jurčić nije htio decidirano kazati kako je Dinamo već prvak (nakon trijumfa u Splitu Hajduku bježe 11 bodova). O toj temi tek je dodao: "Što prije želimo prvenstvo dovesti u mirne vode kako bismo se mogli spremati za Ligu prvaka."

Mišo Krstičević najprije se osvrnuo na stoperski par koji je prvi put zaigrao zajedno (Milić - Nižić): "Miliću je ovo bio prvi nastup nakon dugo vremena, a Nižiću prvi nastup u životu pred ovoliko gledatelja, pogubio se i ne možemo mu ništa zamjeriti. Krpamo se, ne vrijedi nam plakati, znamo da klub ne može zadovoljiti i dovesti igrača koji nam treba."

"Unatoč tome imali smo dovoljno prilika da zabijemo", nastavio je Mišo: "Šteta zbog Milićeva promašaja u prvom poluvremenu, ali siguran sam da bi on bio najradosniji da je zabio. Kad smo imali igrača više htjeli smo probijati preko bokova i pokušavati centaršutevima, zato što se kroz sredinu nije moglo, posebno preko Leke."

"Što se tiče naših ambicija u ovom prvenstvu, prije sezone smo se nadali da nećemo biti blizu borbe za ostanak i prvi dio je bio jako dobar. Idemo sad ovo odraditi kako treba", za kraj će.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider