Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponoćna pressica

Mamić potjerao Jurčića! 'Ako se Vaha želi vratiti, spreman sam otići'

Samo pola sata nakon debakla Dinama protiv Austrije Beč Zdravko Mamić je sazvao izvanrednu pressicu...

Poraz od Austrije bila je kap koja je prelila čašu i Jurčić je po treći puta dobio otkaz u Dinamu.

''U Beču možemo izvesti čudo, ali ovoj momčadi treba pozitivan šok. Kruno Jurčić više nije trener Dinama. Zahvaljujem mu na svemu i bit će lijepo ospraćen kao svi Dinamovi treneri'', izjavio je Zdravko Mamić.

>> Dinamo očajan, Austria ga razbila: Rukavina ušao pa odmah isključen!

>> Jurčić se čudi: Zašto sad pričamo o nekoj snažnoj Austriji?

>> Dinamovci utučeni: 'Sve što je moglo okrenulo se protiv nas'

Trening u petak će voditi Damir Krznar i Zoran Mamić, dok se za novog trenera spominjalo ime Branka Ivankovića, ali on nije htio doći na razgovor jer je upravo napuštao Maksimir.

''Kandidata za novog trenera nema ni na topografskoj karti. Prvo sam nazvao Ivankovića, ali nakon što je rekao 'da ćemo razgovarati sutra', time je diskvlalificirao samog sebe. Ćiro? Možda onaj iz 82', ali ovaj današnji ne. Dinamu treba netko tko može raditi 12 sati dnevno'', rekao je Mamić.

Mamić smijenio Jurčića nakon poraza od Austrije:

Ukupno glasova:

Legitimni kandidat je i Ivković, a od stranih trenera Vahid Halilhodžić, za kojeg je Mamić spomenuo da ga on nikada nije potjerao nego je sam odlučio otići...

''Znam da biste vi rado htjeli Cicu Kranjčara, ali onda bi jedva čekali da se prvi puta napije. Međutim, ako se gospodin Halilhodžić želi vratiti spreman sam ponuditi svoj mandat na raspolaganje.''

''Kruno nije promijenio svoj odnos s ljudima u klubu i zato je dobio otkaz'', poručio je Mamić koji se na kraju rastao s Jurčićem uz poljupce.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider