Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo dočekuje Zadar

Jurčić: Addy kreće od prve minute, vidi se da je odličan igrač

Dinamo u subotu igra sa Zadrom, nakon dugo vremena su ponovno svi na okupu, vratili su se svi reprezentativci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Uvijek je nezgodno kad se igrači vrate s raznih reprezentativnih akcija gdje su imali raznu minutažu i različite načine rada. Nije lako dovesti ih na istu, visoku razinu'', rekao je Jurčić uoči Zadra protiv kojeg će biti oslabljen jer nema Jedvaja (žuti), Brozovića (crveni), Šimunuća, Ibaneza i Čopa (ozlijeđeni).

''Želim da budemo u što boljoj formi pogotovo realizatorskoj, nadam se i da će naši ofenzivni igrači dati doprinos u toj realizaciji. Naravno da ću igračima spomenuti ispadanje iz Kupa od Zadra, jer to je nezgodno prisjećanje i nije loše za motivaciju, iako je Zadar i nakon tog Kupa već gostovao u Maksimiru. Gledao sam utakmicu Zadra i Hajduka gdje je Zadar odigrao dva različita poluvremena - u prvom je bio ravnopravan, a u drugom je Hajduk bio bolji i Zadar je sretno došao do boda'', izjavio je Jurčić i potvrdio da će stoperski par biti Šimunović i Addy.

''Vidi se da je Addy odličan igrač'', zaključio je Jurčić. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider