Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To je pamflet!

Jovanović udario po HNS-u: Prodaju licemjerje, maglu i demagogiju!

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović nije sa simpatijama primio priopćenje kojeg je objavio Izvršni odbor Hrvatskog nogometni savez (HNS) povodom pisma kojeg je predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Michel Platini uputio predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Što se tiče pamfleta HNS-a, na njega je suvišan bilo kakav komentar. Onaj tko ga je napisao, nije za dijalog, nego prodaje licemjerje, maglu i demagogiju", oštro je kazao Jovanović pa nastavio:

>> UEFA je opet zabrinuta, Platini poslao pismo Milanoviću

"Tako se ne rješavaju problemi. Ništa se sadržajno nije promijenilo u HNS-u, ali mi ćemo i dalje inzistirati na poštivanju i provedbi zakona jer je to jedini način prevencije nasilja, huliganizma i svih nepravilnosti. HNS umjesto da piše pamflete treba početi raditi," kazao je ministar Jovanović dodavši kako su Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, policije i pravosuđa odradila niz sastanaka na temu osiguranja uvjeta za prevenciju nasilja i huliganizma na stadionima što će s ponosom prezentirati svima, pa i UEFA-i. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider