Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Briljirao u derbiju

Jedvaj 'upisao fakultet': Samo da ga 'dekan' ne pošalje u inozemstvo...

Nakon jesenskog derbija pričalo se o dva 16 -godišnjaka - Dinamovom Haliloviću i Hajdukovom Bašiću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon ovog poljudskog u fokusu je vjerojatno najuvjerljiviji debitant posljednjih godina: 17-godišnji Tin Jedvaj.

"Nisam ni najmanje očekivao da ću igrati, a kamoli već derbi. Prve utakmice su ipak najteže u ligi, trebalo je biti da ću samo trenirati, ali evo, postao sam dio te momčadi i mislim da je sve super."

Poljudska atmosfera je mnoge "progutala", ne i Jedvaja. "To bi trebalo biti normalno inače na utakmicama, ja bi volio da je i na Maksimiru tako svaku utakmicu, ali nisam se puno obazirao na to, više na igru."

I Mišo Krstičević je puno puta istaknuo - sve je lakše uz Joa Šimunića. "Tin je odigrao odličnu utakmicu, jako korektno i agresivno je igrao i uopće nije pokazao da ima neki strah što je najvjerojatnije - nenormalno", ispalio je Joe.

Mladom Jedvaju uzori su Thiago Silva i Carles Puyol.
"Da budem upola kao Joe bilo bi super, jer Joe je stvarno veliki igrač, veliki čovjek i njemu mogu ponajprije zahvaliti za ovaj derbi."

Jutro nakon derbija morao je u školu...

"Bio sam sad malo ujutro po neke skripte, profesori mi puno izlaze ususret. Idem u treći razred sportske gimnazije."

Treći razred u školi, a već nakon jedne utakmice upisao je nogometni fakultet. S obzirom na maksimirsku praksu, možemo poželjeti samo da ga Dinamov dekan ne pošalje na studiranje u inozemstvo već iduće godine...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider