Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Problemi' po Dinamo

'Jedvaj je najveće otkriće, ali mislim i na Joea i reprezentaciju'

Pred nogometašima Dinama prvenstveni je susret s Interom u Maksimiru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjeda bi 'modre' dodatno pogurala prema osvajanju naslova, a trener Kruno Jurčić uoči nedjeljne utakmice ima nekoliko kadrovskih problema.

''Ademi ima dvostruki problem; žute kartone i povredu. Joe Šimunić je u intenzivnom treningu i od ponedjeljka počinje raditi s ekipom'', istaknuo je Jurčić i otkrio kako se Luis Ibanez ponovno povrijedio:

''Žao mi je Ibaneza jer je trebao početi utakmicu, no nažalost, obnovio je povredu mišića i nije u konkurenciji'', rekao je Jurčić dodavši kako je Pamića u petak mučila temperatura, a u subotu će se znati je li mu bolje.

Svi su ostali na raspolaganju za nedjeljni susret s gostima iz Zaprešića čija je ekipa, kaže Jurčić, prilično neizbalansirana:

''Gledao sam njihovu utakmicu s Lokomotivom i zadnju s Hajdukom. To je momčad koja ne zaslužuje biti na ovome mjestu na tablici. Ima dobrih igrača, ali ima i onih koji ne zadovoljavaju ovaj rang natjecanja. U takvoj se neizbalansiranosti pojavljuju oscilacije u izvedbi i unutar same utakmice. Ekipa je to koja stvara dosta šansi i koja je možda lošija u defenzivnom dijelu.''

Kao i obično u domaćem prvenstvu, velika bitka će biti na sredini terena gdje neće biti Ademija:

''U nedjelju ćemo igrati sa dvije špice, što je automatski jedno mjesto manje u veznoj liniji. Jako dobro mi se ponašaju Husejinović i Pamić i sigurno će dobiti minutažu. Na stoperskim pozicijama, zbog ozljede Šimunića, imam Addyja, Šimunovića i Jedvaja. Izuzetno sam zadovoljan Jedvajem. On je najveće otkriće ovog dijela prvenstva. Do kraja prvenstva ćemo maksimalno forsirati Addya, posebno u ovim težim utakmicama koje nam dolaze, da vidimo njegov trenutačni nivo. Jedvaju i Šimunoviću ćemo podijeliti minutažu da obojica budu u natjecateljskom ritmu. I s Joeom ćemo, nakon što se oporavi, razgovarati u smislu podjele minutaže, kako bi zadržao reprezentativnu formu koja će mu trebati za Škotsku, a ujedno ćemo provjeriti i stvari vezane uz planove koji nas čekaju na ljeto.'' (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider